90210!

Nå har vi kommt hjem fra å hentet søsteren min på sørlandet. Vi kom vell hjem i sånn halv 10 tiden, så det ble visst et nytt innlegg fra meg likevel. Men jeg har egentlig ikke noe mer interessangt å si enn at jeg sitter og ser på 90210, på 1channel.ch her kan du se amerikanske serier gratis. Har begynt å sett fra den første episoden. Syntes alltid den serien var så kjekk,men jeg fikk liksom aldri sett det skikkelig, viste aldri når tid det gikk og slik. 

siden jeg er litt laisy idag så ble det ett webcam bilde ^^  

U know!

-Christine

God morgen!

God morgen alle mine søte lesere!

Nå sitter jeg egentlig bare her med Charlotte, sorry at jeg ikke blogget i går, hadde ikke tid siden jeg var med Charlotte og Frederick. Men nå skal vi snart til et senter her på Jørpeland siden Charlotte skal kjøpe seg en ny jakke! Senere i dag skal jeg hver me Alex, vet ikke hva vi finner på ,er ikke i form får tiden....

Men vi blogges sikkert i kveld !

 
 

Sørlandet

Nå stikker jeg til sørlandet for å hente storesøsteren min som går på folkehøgskole. Endelig skal hun hjem! hihi. så det blir ingen blogging fra meg i dag!

-Christine

Lillebror 7år idag!

Idag har vi feirt lillebroren min sin bursdag. Han ble hele 7 år, føler at det var nettopp at han lå i vognen, og nå er han plutselig blitt 7 år. Utrolig hvor fort tiden går. Og etter høsten så begynner han jo i 2 klasse. herregud, snart er han vell like gammel som meg, men da er jo jeg selvfølgelig mye eldre enn ham. haha. jaja. Gratulere til han, verdens søteste (halv) lillebror! Her står han og hopper i sengen min, med fin stasen sin på. Er ikke han søøt! ^^ 

men nå så sitter jeg bare her med facebook, musikk  og chips. Tror jeg snart skal se episoder på pcen av endten the lying games eller one tree hill!Hva har du gjort i dag? 

-Christine

Helg!

Endelig er det helg, nå sitter jeg egentlig bare her og leser i toppbladet og hørrer på musikk. Ganske deilig egentlig! I kveld kommer Charlotte og Frederick til meg, vi skal vell egentlig bare chille!
En ting noen av dere lurer på hvordan det går med piercing min, det går faktisk mye bedre nå, kan nesten snakke helt normalt! Er bare litt vondt og spise, men det kommer vell etter hvert!

Hva ska du i dag ?Søte kattene mine koser seg !
Grey day!

Skikkelig trist og grå dag idag altså. Det regner ned. jaja, det passet uansett perfekt for meg, som skal sitte hele dagen og øve på samfunnsprøve som er i morgen. Er den andt siste prøven vi har i samfunn, og den siste jeg fikk tilbake var virkelig ikke bra. Så denne må jeg få bra på. Er jo deilig det da, å sitte inne, i et varm rom, og høre på musikk, mens det høljer ned der ute. jojo, jeg får gå tilbake til øvingen. Ønsk meg lykke til da, haha!

Regner det hos deg også?

-Christine

 

hva skal jeg...

Hva skal jeg blogge om egentlig? Jeg har ingenting og blogg om føler jeg! Kom med forslag om hva jeg kan blogge om !

 

badass i know!
God morgen!

God morgen alle lesere! I dag er det endelig en vanelig dag på skolen, uten prøver osv! I morgen er det matte tentamen, gruer meg som bare det!

 
God natt!

Okei, da skal jeg eller forhåpentligvis legge meg ihvertfall en halv time før enn det jeg vanligvis legger meg. Må bli mye bedre på det punktet. 

Så god natt alle sammen! 

random bilde. 

-Christine

Dagens bildejojo

Jojo nå har jeg endelig komt meg hjem fra skolen, vi hadde jo tentamen i engelsk og siden jeg er fritatt i det, så gjore jeg andre ting i menst! 
Alle satt og spiste masse snoop, så kommer jeg og ikke klarer å tygge nesten, har blitt veldig håven igjen nå! Men det pleier og gå over etter en liten stund!

Så nå sitter jeg egentlig bare her og chiller max! 

 


Tentamen!

Blææ nå er det tentamen i engelsk, jeg har ikke karakter i faget siden jeg er fritatt fra det. Men da skal jeg sitte der og holde på med andre fag, blir velig kjekke dag!
Etter skolen kommer Alex til meg, han skal hjelpe meg med matten sånt jeg ikke får 1 på tantamen! Merker at det er mye stress på skolen, men jaja ikke så lenge igjen så er det sommerferie!!

  

photoshoot
photoshoot

Jeg tok en photoshoot av kattene mine !


ELSKER DEG !

Elsker deg utrolig høyt Alexander! Du betyr så utrolig mye får meg du skulle bare vist !

 Fakta!

Det er helt sant !

 

 

-Marit

Bildedryss!

Her kommer litt bilder som ble tatt i dag. 

Ja.! :)

men i dag så skal jeg (forhåpentigvis) ut til lefdal og hente pcen min, som ikke engang er 1 år og har allerede vært på reparasjon 3 ganger. håper virkelig at den funker normalt nå.!

Synes om bildene? Hva skal du idag? 

God morgen!

God morgen alle sammen, nå er det endelig mandag det er verdens "beste" dag! Tror ikke jeg åpner munnen får mye i dag, er så utrolig håven haha! Men det går sikkert over når jeg får i meg noen isbiter! Planene får i dag er at jeg skal møte Alex i byn rett etter skolen, så om kvelden skal jeg på ridning !

Hva er dine planer i dag ?
Natta!

Jeg tror jeg tar kvelden, er så mye drama nå,  det kunne hvert ungått vist folk ikke hadde blitt så fort sjalu på små ting. I morgen ska jeg til legen rett etter skolen, blir greit og få finn ut hva alle de pingment feilene kommer fra.


Dagens bildeVideo blogg!

video:piii 017


Jojo !

Happy girls are the prettiest!

Igår var jeg med noen gode venniner, og grillet nede i kuvika, selvom det var utrolig kaldt, så jeg og to andre satt egentlig bare under et teppe hele tiden, haha, men alltid koselig det. Så etter det så gikk vi til Rebecca og var der resten av kvelden, og så sov jeg over hos Michelle, ska forresten det i dag og, men var hjemme om en tur. Og nå fikk jeg hvertfall slengt inn et innlegg. Men ja nå skal jeg til hundvåg igjen og være med michelle og noen andre, og så skal jeg sove over hos Michelle igjen! Alltid koselig!jeje, noen bilder fra i går! 

Hva skal du idag?

- Christine

piercing

Nå har jeg tatt hull i tunga, det var ganske vondt egentlig men jeg ble veldig fornøyd !

Liker?


Skal vi lese bloggen din?

Vil du vi skal bli fast leser av bloggen din? Da liker du denne linken her http://www.facebook.com/Mncpbloggno og skriv blogg adressen din i kommentarfelte !
God morgen!

Utrolig deilig og våkne kl 9 med smerter i magen så det holder etter, men jaja, alle morninger kan ikke alltid starte perfekt. I går skulle jeg jo ta piercing men du måtte hver 17 med foreldre, så det suger litt.
Dagens outfith

Idag har jeg og Marit tatt dagens outfith, så her kommer det.

Men nå sitter jeg og blogger fra michelle sin iphone, snart så skal vi treffe gjengen.

-Christine

Tar kvelden!

Må begynne å legge meg tidligere, er virkelig ikke flink på det området. Så jeg skal ihvertfall legge meg klokken 11 i dag og ikke klokken 12 slik som jeg alltid gjør. Men selvfølgelig det er jo alltid så typisk at jeg sier til meg selv hver morningen og kveld at jeg skal legge meg tidlig, men skjer det? Nei. Men jeg tipper jeg ikke er den eneste! :) 

God natt alle søtinger! 

Er du også slik? 

Hvilken header?

Har laget noen headere men er ikke sikker på hvilken vi kan bruke. Men uansett så må vi skifte design, siden dette designet har ikke header. Men ja hvilke likte du best?

Nr. 1Nr.2
Vet ikke om de ble så bra men. 

-Christine

skal jeg?

I morgen skal jeg og Charlotte til byn, vi har tenkt oss og ta piercing, vist vi tør da! Jeg skal kansje ta hull i tunga, jeg har døds lyst på det, men vet ikke om jeg tør!

Skal jeg?
Love, Hope and Dreams

Vi har sånn søte krukker i vinduet på stuen som jeg bare måtte ta bilde av. På den ene står det Love og på den andre Dream.

og noen søte duepar! ^^

Forresten for noen dager siden så fikk jeg kjolen fra nelly som jeg skal ha til sommerballet. Den er sånn beige aktig.Fikk ikke med alt bak, men ja. Slik ser den ut. Love it!

Synes om bildene?

-Christine

photoshoot

- Marit

Spørsmålsrunde

Da tenkte vi og ha spørsmålsrunde sammen! Husk og skriv hvem som skal svare på hva.. Så still så masse spørsmål så det bare går ann !

 

Bilde er tatt fra 9.klasse!
Natta!

Da tar jeg og kryper under dynen, har vart en lang dag! I morgen skal jeg egentlig ikke så mye, Alex kommer bort en tur før han skal på trening.

Hva er dine planer i morgen?På vei hjem fra Alex var det en nydelig solnedgang!

-Marit

Inspirasjon

Kjærligeheten er størst av alt !


Liker?


- Marit

Bildedryss fra dagen!hahah gud så nydelig!

ja.. haha!

Men nå må jeg fortsette med å øve til naturfags fremføring som er i morgen, ikke gøy!

- CHRISTINE

HEI DER

Christine her. Tenkte jeg kunne skrive et lite innlegg om meg selv. Holder også på å laste opp en videoblogg akkurat nå, så den kan dere glede dere til.

Men ja, jeg heter Christine Lønseth Pedersen, blir 16 år i sommer (3.juli) Jeg går da også i klasse med Marit.

Jeg har også en egen blogg, som heter lgbl.blogg.no. Den har jeg hatt siden Januar, men har også hatt sånn 3 andre blogger før. 

Jeg bor på Hundvåg og Mosterøy (skilteforeldre). Og så i fritiden min så er jeg vell egentlig bare med venner og slik. Går ikke på noe hobby eller noe ting akkurat nå. men gikk før på cheerleading (stavanger diamonds) i nesten 3 år. Så ja, det var litt om meg.

Håper du følger bloggen vår.

 

- Christine

 

Om meg !

Heii!

Jeg heter Marit Nystrøm, noen av dere kjenner meg vell som (www.blondien123.blogg.no). Jeg er 16 år og lever livet mitt i Stavanger, hoppyene mine er ridning og fotball! Meg og Christine ville prøve og begynne og blogge sammen, det blir kult og se hvordan dette kommer til og gå!

Håper dere vil følge bloggen vår !
Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)


Her kan du skrive litt informasjon om deg selv og bloggen din.

+ Legg meg til som vennMai 2012


Blogg
Inspirasion
Sommer
Videoblogg

bilde
hits